Houtkorrels van Pellets Arden in bulk in Vlaanderen, Brussel en Wallonië

Arden Pellets is uw professionele distributeur en leverancier voor heel België van houtpellets die 100% lokaal en in naaldhout zijn. Onze duurzaam geproduceerde houtkorrels die rechtstreeks bij u thuis in bulk worden geleverd via onze erkende verdelers zijn DIN+ en PEFC-gecertificeerd* (07-31-373).

* We zijn toegewijd aan een PEFC-certificeringsproces (07-31-373) om onze consumenten te voorzien van een kwaliteitspellet die is verkregen na een wereldwijd controleproces (door middel van een " PEFC Chain of Custody"). 
Dit proces getuigt van het duurzame beheer van het bos en de producten die ervan zijn afgeleid, van de aanplant van de boom, de transformatie ervan en de marketing van het eindproduct (pellets in ons geval).
Het zorgt ervoor dat de verschillende belanghebbenden in de productie-/marketingketen voldoen aan milieu-, sociale en economische criteria.
We werken samen met partners die dezelfde waarden respecteren en zich inzetten voor hetzelfde proces.
Ons certificaat: WOOD. BE-COC-001557 – licentie PEFC/07-31-373

Onze verdelers netwerk van Arden Pellets in bulk

Bulklevering van pellets in Wallonië, Vlaanderen en Brussel

Op uw verzoek gaat een van onze leveranciers naar uw adres en levert er de gevraagde hoeveelheid pellets in bulk. De levering gebeurt via vrachtwagens met blaassysteem. Deze zijn uitgerust met een geïntegreerd weegsysteem, een zeer voordelige techniek met twee voordelen:

  • De pellets worden rechtstreeks in uw opslagsilo geblazen, zonder dat hun kwaliteit verandert;
  • De hoeveelheid pellets die u bestelt is die, die ter plaatse wordt geleverd: er zijn geen fouten mogelijk.

De voordelen van onze bulk houtkorrels die zijn overal in België beschikbaar zijn

Onze houtpellets in bulk die via ons netwerk van partners worden verdeeld zijn 100% Belgisch, DIN+ en PEFC (07-31-373) gecertificeerd. Ze zijn gemaakt van naaldhout uit een houtzagerij die alleen grondstoffen uit duurzaam beheerde bossen verwerkt. Ze hebben een uitstekende calorische waarde waardoor u geniet van een optimale verbranding in uw kachel of pelletketel.

Dit zijn hun belangrijkste kenmerken

  • Weinig asvorming : lager dan 0,7%
  • Oorsprong product : België
  • Caloriewaarde : 4,8 < CW < 5,3 kWh/kg
  • 100% naaldhout met PEFC certificaat (07-31-373)
  • Vochtgehalte lager dan 10% 
  • Geen bindmiddel

Op zoek naar een leverancier van hoogwaardige bulkpellets in België? Slechts één referentie: Arden Pellets

Ons bedrijf dat gespecialiseerd is in de verdeling van gecertificeerde houtpellets, staat via ons online formulier tot uw beschikking voor iedere vraag of aanvullende informatie. Wilt u pellets in bulk bij u thuis geleverd krijgen? Neem contact op met een van onze erkende verdelers.

Gegarandeerde kwaliteit

Een team tot uw dienst

Gratis offerte op aanvraag

Aangepast advies