Vind een verdeler van pellets in Vlaanderen, Brussel en Wallonië

Arden Pellets is gespecialiseerd in de distributie van 100% Belgische pellets uit naaldhout. Onze hoge rendement houtkorrels zijn DIN+ en PEFC-gecertificeerd (07-31-373). We zijn zowel aanwezig in Vlaanderen als in Wallonië en Brussel.

Vind een verdeler van pellets in zakje

Vind een verdeler van pellets in bulk

Maak gebruik van de houtkorrels Arden Pellets voor een hoog rendement

Bent u op zoek naar kwalitatieve, duurzaam geproduceerde pellets met een hoge calorische waarde? Dit zijn de belangrijkste voordelen van onze producten:

  • Kwaliteit: onze houtpellets hebben een zeer hoge calorische waarde. Daarom geven ze een optimaal rendement tijdens de verbranding en zijn ze economisch;
  • Lokale productie met respect voor het milieu: al onze houtkorrels worden gemaakt van naaldhout uit de Ardense bossen en omgeving. Dit zorgt ervoor dat we onze CO²-uitstoot tijdens het transport zo laag mogelijk houden en zo onze impact op het milieu beperken. Bovendien worden de bossen vanwaar onze grondstof afkomstig is duurzaam beheerd: wanneer er een boom wordt gekapt, wordt er een andere geplant;
  • DIN+ certificatie: onze houtpellets voldoen aan zeer strenge criteria. Ze hebben een vochtgehalte lager dan 10% en geven zeer weinig asvorming. Dit garandeert een langere levensduur van uw verwarmingstoestellen (pelletkachel en ketel).

Pellets kopen van 100% naaldhout, lokaal geproduceerd, die duurzaam zijn en verkocht worden in België?

Neem zeker even contact op met één van onze erkende verdelers uit ons distributienetwerk om u van hoge rendement DIN+ pellets te voorzien. Ook als u nog vragen heeft, kunt u ons bereiken via ons contactformulier. Wij beantwoorden u dan zo snel mogelijk.