Contacteer Ons voor meer informatie

Contactformulier

Vragen? Advies nodig? Meer informatie? Wij staan tot uw dienst! Vul het onderstaande formulier 24 uur op 24 in en klik op "Verzenden". We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Het BTW-nummer moet worden voorafgegaan door "BE".
Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

In overeenstemming met de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, verwerkt ETABLISSEMENT HENRI HUMBLETS SA, als verwerkingsverantwoordelijke, uw persoonsgegevens met als doeleinde gevolg te geven aan uw vraag. De verplichte velden zijn aangeduid met een asterisk *.
In overeenstemming met de geldende regelgeving heeft u het recht op toegang, wijziging, verwijdering of verzet met betrekking tot uw persoonsgegevens. U kunt ook de beperking van de verwerking of de overdraagbaarheid van uw gegevens aanvragen en/of een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende instantie.
U kunt uw rechten uitoefenen en ons vragen stellen over de verwerking van uw persoonlijke gegevens door contact op te nemen met ETABLISSEMENT HENRI HUMBLETS SA - Handelsstraat 113, 1040 Brussel.
Om meer te weten “Persoonsgegevens” : gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Arden Pellets

Ets. Humblet
Rue du commerce 113
1040 Brussels
België

Juridische informatie

BTW : BE 0411 598 516
RPR Brussels : 0411 598 516

HTTPS

De gegevens die op deze website worden ingevoerd, zijn versleuteld in HTTPS om uw gegevens te beveiligen.

GDPR

Deze website implementeert de Europese verordening GDPR voor het respect voor uw privéleven.

SPF

Deze website garandeert de toepassing van het Wetboek van Economisch Recht om de wetgeving te respecteren.