Word pelletverdeler in België

Arden Pellets is een distributiebedrijf voor kwalitatieve houtpellets in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Onze producten voldoen aan de DINplus- en PEFC-certificaties (certificaatnummer: WOOD.BE-COC-001557) en laten een optimaal rendement toe van ketels en pelletkachels in alle Belgische huishoudens.

Word distributeur Arden Pellets

  • Een gedogen imago en sterke reputatie
  • Producten met een hoog rendement
  • Respect voor het milieu
Vul het formulier in

Word distributeur van houtpellets bij Arden Pellets in Vlaanderen, Wallonië of Brussel

Bent u handelaar? Wilt u graag hoogwaardige, lokaal geproduceerde, DIN+ gecertificeerde en uiterst doeltreffende pellets verkopen? Verdeelt u misschien al verwarmingstoestellen (kachels, pelletketels ...)? Wilt u deel uitmaken van een groot en sterk groeiend distributienetwerk? Doe met ons mee! U geniet zo van verschillende voordelen:

  • Verkoopteam: Arden Pellets kan bogen op een groot netwerk, een gedogen imago en sterke reputatie;
  • Marktvraag: de vraag naar Belgische pellets in naaldhout is nog steeds stijgend. De markt voor pellets is sterk en economisch interessant voor uw bedrijf;
  • Producten met een hoog rendement: met een vochtgehalte van minder dan 10% en een zeer lage asvorming, hebben onze DIN+ gecertificeerde houtpellets een optimale verbrandingskwaliteit ;
  • Respect voor het milieu: onze pellets zijn vervaardigd uit hout, komende uit duurzaam beheerde Belgische bossen. Ze worden inderdaad lokaal geproduceerd, wat de CO²-uitstoot in verband met het transport aanzienlijk vermindert. Een belangrijke troef om onze impact op het milieu te verminderen.

Uw snelle prijsaanvraag

Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

In overeenstemming met de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, verwerkt ProxiTrans SA, als verwerkingsverantwoordelijke, uw persoonsgegevens met als doeleinde gevolg te geven aan uw vraag. De verplichte velden zijn aangeduid met een asterisk *.
In overeenstemming met de geldende regelgeving heeft u het recht op toegang, wijziging, verwijdering of verzet met betrekking tot uw persoonsgegevens. U kunt ook de beperking van de verwerking of de overdraagbaarheid van uw gegevens aanvragen en/of een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende instantie.
U kunt uw rechten uitoefenen en ons vragen stellen over de verwerking van uw persoonlijke gegevens door contact op te nemen met ProxiTrans SA - Anspachlaan 1, bus 2 – 1000 Brussel.
Om meer te weten “Persoonsgegevens” : gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Wenst u meer informatie over onze 100% in België lokaal geproduceerde naaldhout pellets?

Aarzel niet om via ons online-formulier contact op te nemen met de Arden Pellets medewerkers voor