Over ons

Arden Pellets levert duurzaam geproduceerde houtpellets van naaldhout in zak of in bulk in heel Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Onze naaldhoutkorrels  zijn afkomstig van lokale bossen en zijn PEFC (07-31-373) - en DIN + -gecertificeerd.

De waarden van Arden Pellets

Uw distributienetwerk van pellets in België handhaaft de volgende waarden:

 • Groen merk: we recupereren het restafval (zaagsel en spaanders) van hout om er pellets van te maken;
 • 100% Belgisch en lokaal: de productie en de distributie van de pellets gebeuren in België;
 • PEFC-beleid (07-31-373): We zijn toegewijd aan een PEFC-certificeringsproces (07-31-373) om onze consumenten te voorzien van een kwaliteitspellet die is verkregen na een wereldwijd controleproces (door middel van een " PEFC Chain of Custody").
  Dit proces getuigt van het duurzame beheer van het bos en de producten die ervan zijn afgeleid, van de aanplant van de boom, de transformatie ervan en de marketing van het eindproduct (pellets in ons geval).
  Het zorgt ervoor dat de verschillende belanghebbenden in de productie-/marketingketen voldoen aan milieu-, sociale en economische criteria.
  We werken samen met partners die dezelfde waarden respecteren en zich inzetten voor hetzelfde proces.
  Ons certificaat: WOOD. BE-COC-001557 – licentie PEFC/07-31-373
 • Betrouwbaar: ons netwerk Belgische disdtributeurs maakt het mogelijk om gemakkelijk toegang te hebben tot onze pellets (zowel in de winkel als levering aan huis);
 • Keuze van distributeurs: u kiest op basis van uw criteria en uw voorkeuren (beschikbaarheid van de producten, levertijden, afstand, ...), de verdeler van houtpellets die u wenst.

Wilt u meer weten over ons Belgisch distributiebedrijf van duurzame Belgische naaldhoutpellets?

Neem contact op met het team van Arden Pellets via ons online formulier voor meer informatie over ons. We beantwoorden u zo snel mogelijk.

U bent dealer en wenst deel uit te maken van het Arden Pellets-netwerk?   

Ga nu naar de resellerpagina van de site.

Gegarandeerde kwaliteit

Een team tot uw dienst

Gratis offerte op aanvraag

Aangepast advies